Fra Buick divisionen af General Motors er Buick Le Sabre en fuld størrelse bil. Dette køretøj har været betragtet som den løsning bringe i niveau fulde størrelse Buick i mange år. Det holder faktisk den laveste base pris i hele linjen op af køretøjer fra dette køretøj brand. Dette køretøj blev faktisk introduceret i 1959 med tre andre navne fra samme mærke, som omfattede Invicta, Electra og Electra 225. Dog blev der indført for at ændre og erstatte linje af modeller under navn af Buick Special. Buick Le Sabre var den eneste bil blandt sine batch hjælpere til sidste den længste. Dette køretøj har stillet til rådighed med bare den fulde legeme stil tidligere men starter 1977, er det derefter blevet tilbudt kun som søjlebårne coupe sedans og vogne. For at tilføje til fjeren af sit mærke, har Buick Le Sabre konsekvent ranking blandt verdens bedst sælgende fuld størrelse biler.

Buick Le Sabre har sikkert levet længe nok i automobilklubber verden for at blive betragtet som en af klassikerne. I virkeligheden, dette køretøj har stadig løbende holdt sin eksotiske design og stil, der er meget uovertruffen på præsentere. Det holder stadig det motiv, der havde skænket sin designer, Harvey J. Earl.

Som pr snak om sin motor holder Buick Le Sabre en 215 kubiktomme V8-motor, der er ventileret nogle 90 grader. Der er imod ventiler i halvkugleformet kamre her, der er nok en af de allerbedste i bil og motor teknologien. Selvom dette sæt op er moderne, drives det stadig selvom af en dosis af den gamle teknologi af stødstænger fra en enkelt knastaksel suspenderet under indsugningsmanifolden. Det kunne således fortolkes, at Buick Le Sabre er et levende eksempel på at bringe gamle og den nye sammen arbejder i harmoni.

Ser man på funktionerne af Buick Le Sabre, har dette køretøj meget. Listen over funktioner omfatter en fire hastighed elektronisk styret automatisk transmission med overdrive, fire-hjulet anti lås skivebremser, en fire-hjulet uafhængige suspension med automatisk bageste niveau kontrol, driver og højre front passager airbags og side påvirke airbags, en udenfor bakspejl, der er strøm opvarmet og body farvet, daytime kører lamper, intermitterende vinduesviskerne, en fugt-sensing intermitterende front vinduesviskere, en ekstern elektrisk dobbelt spejle, en remote nøglefri indrejse system, og en rat med monteret radio kontrol blandt mange andre.

For Buick Le Sabre og Buick bilejerne, ville Auto dele aftale være i stand til at hjælpe dem, når det kommer til at behøve performance dele, reservedele og tilbehør. Denne online butik har en bred vifte af godt udformet Buick dele og Autodele til at vælge fra dens online samling. er tilgængelig 24 timer om dagen for at tjene de mest krævende behov for Buick Autodele. Excellence er synonym til tjeneste for alle af Auto dele Deal kunde servicepersonale i forbindelse med alle Buick auto dele forespørgsler og spørgsmål.