Køb på et loppemarked i Oaxaca, Mexico. Handle med en leverandør i London, England. Eller sport dit bagværk til samlere i Genève, Schweiz. Du kan næsten gøre netop det, når du køb eller Sælg varer på en online auktion site. Du kender disse globale auktion websteder, dem, der gør det muligt at byde på tusindvis af varer mod millioner af andre konkurrenter. Sure, kan du udvide din verden og afdække cool nips fra hele verden. Men disse selvsamme steder også åbne døren for dig at få rippet af nogen fire tusind miles væk. Mere end 8 milliarder dollars blev brugt på auktionswebsteder i de sidste tre måneder af sidste år, men hvor mange dollars blev tabt undervejs?

Bortset fra disse globale auktion websteder er der de lokale klassificerede websteder, der er ved at transformere på nettet i stedet for nabolaget shopping. Disse lokale klassificerede websteder tilbyder bekvemmelighed, udvalg og lave priser, som ville forvente at finde online, sammen med den sikkerhed og privatliv af lokale shopping. Bedst af alt, kan du føler dig godt om at købe fra — og også sælger til — dine naboer.

Hjul og aftale om samleobjekter, vintage tøj, sportsudstyr, selv fast ejendom – alle med folk du kender og stoler i komfort og privatliv i din stue eller undersøgelse. Fordelene ved disse lokale klassificerede websteder stoppe ikke med disse immaterielle aktiver. De har konkrete fordele, såsom:

Spontan levering.

Pakke levere i dit nabolag kan ikke øjeblikkelig, men du absolut behøver ikke at vente to til seks uger, hvis du køber noget lokalt.

Hvad forsendelse?

Du kan accepterer at aflevere eller afhente varen salg på en af dit hjem eller møde på en bekvem midtsøgende spot. Du behøver ikke også at bekymre sig om at finde disse shipping jordnødder under din sofa, din ark, og i dit køleskab to måneder senere.

Ingen frazzle.

Tracking-koder er meningen for at hjælpe dig med at finde dine pakker i transit, men nogle gange kan de være mere hovedpine – især når de ikke hjælpe med at finde din mistet pakke.

Et venligt ansigt.

Lokale klassificerede websteder Lad dig med at opfylde den person, som du gør forretninger med. Selvfølgelig, du styrer, hvornår, og hvor dette sker.

Prøvetur.

Uanset om du beskæftiger sig med en bil, en madras eller en tennisketcher, kan du faktisk touch og afprøve din vare, før du lægger ned kolde hårde kontanter. For sælgere med produkt, som lovet, der gør, at lukke handlen, meget lettere.

Simple switcheroos.

Lokale shopping åbner op for muligheden for restitutioner og udvekslinger hvis du og den person, du laver business aftaler.

Mere rigelig sortiment end auktioner.

Forestil dig at købe et køleskab eller en sofa på en auktion site. Så Forestil dig at modtage pakken på din dør! Ikke meget realistisk, right? Disse former for køb og salg, dog bliver en konkret mulighed med lokale online rubrikannoncer.

Ingen skat tests.

Du åbner en dåse orm køb og salg på tværs af nationale og internationale grænser, når det kommer til skatter. Hvem skylder hvad? Og hvem? Lokal handel forenkler hele spørgsmålet, hvis skatterne anvendes på alle.

Et skridt foran svindel.

At vide, hvem du handler med, ansigt til ansigt transaktioner, enklere kommunikationslinjer — disse kvaliteter af lokale klassificerede websteder alle reducere din risiko for at få med shysters og fidus kunstnere.

Et stærkere samfund.

Shopping rundt din hjemby ikke blot giver dig en varm og dejlig følelse af fællesskab. Det giver også den praktiske økonomiske støtte, der holder lokalsamfund og virksomheder levende og sundt.

Så der har du det. Der er ingen tabere, når det kommer til online klassificerede websteder, der tillader dig at gøre din shopping lokalt. Købere og sælgere nyde en gammeldags følelse af fællesskab, mens du nyder de højteknologiske fordele af bekvemmelighed, sikkerhed og komfort, der kommer med Web shopping. Lad disse auktion risiko takers har deres Oaxaca, London og Geneve. Du har fået din Houston, Texas