I et forsøg på at konkurrere med mere ‘traditionelle’ butikker, er eBay begyndt at tilbyde finansiering aftaler selv PayPal for dyre varer. Det betyder, at hvis sælgeren beslutter at tilbyde det, du nu kan sprede en vares kostpris i overkommelig månedlige betalinger.

Det er godt for købere, godt for sælgere, og for eBay. Købere kan få slags kreditaftaler, de er vant til i butikkerne. Sælgere kan gøre deres varer mere attraktive for køberne, der ikke måske har alle penge der, men eBay stadig betaler sælgere upfront-de behøver ikke at vente med at blive udbetalt hver måned eller noget lignende. Købere gøre deres månedlige betalinger til PayPals kredit provider i stedet.

APR af købers kreditkort program er i øjeblikket 12,9%. Du kan betale tilbage $999 eller mere over 12 måneder, eller $1.999 eller mere over 24 måneder. Der er også interesse-fri muligheder for køb af $199 eller mere over 3, 6 eller 12 måneder.

Grunden til, hvorfor nogle af disse kredit tilbyder lyd bedre end andre er at det er op til sælgeren til at beslutte, hvordan god kredit tilbuddet skal være og betale ekstra til PayPal til at tilbyde det. For at give deres køber bedste fremme, for eksempel, uden interesse for tolv måneder, skal sælgeren betale 3,75% af varens kostpris til PayPal.

Det betyder dybest set, at sælgere betale mindre, når køberne betale renter, og sælgere betale udgifter til renter på den rentefri tilbyder. PayPal gør sin interesse, enten måde, købere er glade for at få kredit, og sælgere er glade for at sælge mere.

Kan jeg få denne kredit?

På varer over $199 tilbydes købers kredit nu automatisk til købere i USA kun. Bare Klik på linket, når du køber noget for mere end $199 og du vil blive taget gennem ansøgningsprocessen, som omfatter en 30-sekunders check på dit kredithistorie. Så du gå bare igennem købsprocessen som normalt, og du får din vare, før du har betalt en krone.

Hvorfor eBay tilbyder dette?

eBay siger, at de ønsker at “level playing field”, at eBay virksomheder at konkurrere med de store kædebutikker, og de også ønsker at fremme PayPal som en betalingsmetode. Relativt få købere kan råd til de dyrere varer på eBay på én gang, og så indførelsen af købers kredit forekommer sandsynligt, at øge priserne og salg i den højere ende af markedet.

Det er værd at bemærke, at du kan bruge køberkredit, overalt PayPal accepteres, ikke kun på eBay. PayPal sige det er “ligesom en kreditkort-minus kortet!” Du får ikke et kortnummer – du kan betale med kredit med blot din e-mail-adresse og adgangskode.

Den eneste ting tilbage at gøre nu, er derefter finde den bedste deal for at virkelig særlige element-den dyre ting du har ventet i mange Herrens år men kunne aldrig råd til. Men hvordan kan du være sikker på, du får den bedste pris? Prøv vores tips og tricks til eBay søgning, i den næste e-mail.