Brænde stativer er indhegninger hvor cut brænde længes kan gemmes til brug i pejsen. Brænde rack hjælper for at stable brænde logs ordentligt og stablet brænde bliver langsomt tør. Brænde rack skal være ophøjet og beskyttelse fra dug og regn. Brænde kan knyttes af termitter eller myrer og behov godt brænde rack til at beskytte. Brænde rack skal angives i en afstand fra hjemmet, således at det forhindrer insekter og slanger ind i hjemmet. Brænde kan blive stablet i reoler, der giver mulighed for luftcirkulation og krydderier af brænde i løbet af tiden. Brænde racks hjælper med at holde krydret brænde eller ulagret brænde væk fra jorden. Hvornår brænde gemt på gode tager lang tid at helbrede. Bærbare stativer er også tilgængelige som har hjul, så brænde logfiler kan flyttes til ethvert sted.

Toppen af brænde stativerne skal være dækket ordentligt med tunge vinyl covers til at beskytte brændet og gøre tilgængelige klar til at brænde. Brænde stativer består af stål er meget udbredt og de også udstyret med hjul at gøre den mobil. Brænde stativer, som kan rumme ¾ af en ledning eller 1/8 af en ledning er let tilgængelige på markedet. Kobber brænde stativer til at gemme brænde logfiler med kroge til at holde, der findes også værktøjer til at skære brænde logfiler i mindre stykker. Brænde reoler kommer ud i forskellige størrelser og udformninger. Brænde rack er en afgørende rekvisit i pejsen, da det er den primære kilde til varme. Brænde stativer udformet med pæn shelters og med perfekt størrelse bygget med tunge stål med maskine svejsede fuger og zink finish er resistente mod fugt, regn eller sol lys. De tjener i mange år som en udendørs eller haven tilbehør. Brænde stativer med brugeren venlige enheder sådan som let justerbart i højde og længde er mere nyttigt at holde mindre logs og større logs. Brand træ rack dækker bør have mulighed for samling og demontering således at det kan tjene både vinter og sommer sæsoner. Lastning og losning af brænde logfiler skal passes på samtidig med at købe brænde stativer. Brænde stativer spænder fra 3 fødder til 12 fod bruges til lagring lille mængde til at stort antal brænde længes. Brænde reoler med magt coat finish, arc svejset, med tunge cover og selvfølgelig strukturelle garanti bringer tillid blandt kunder og gør brug af den samme.

Brænde stativer er udviklet til at gemme brænde i en organiseret måde. Brænde stativer er designet til interiør eller køkken bruger også. Udendørs brænde stativer kan være enkel og gør ikke forlange meget design eller fancy. Indendørs brænde reoler skal dog have flot design og luksus. Forskellige materialer bruges til at lave brænde stativer spænder fra metaller, akryl eller træ. Dyr temaer er også brugt til at dekorere indendørs eller udendørs brænde stativer. Hundredvis af brænde logfiler kan gemmes i store brænde stativer i flere sæsoner. White cedertræ lavet brænde stativer ser naturligt og er korrosionsfaste og holdbart. Brænde stativer er meget funktionelle og give charme til hjemmet.