Skriftligt og marketing artikler online er sandsynligvis den mest effektive og mest omkostningseffektive måde at offentliggøre dit websted, og fremme dine produkter og tjenester online. Web er en trykpresse med en umættelig appetit på artikler skrevet af eksperter. Der er bogstaveligt talt millioner af hjemmesider og ezines, der tigger om gode artikler. De vil have folk til at indsende gode artikler til dem. De søger selv sites på nettet om tilladelse til at bruge artikler.

Så hvordan kan du vide, hvilke websteder at vælge?

Gennem mine mange års erfaring og mange samtaler med de top Internet marketingfolk, for at have størst effekt, skal du bruge en 3-delt artikel marketing strategi målretning:

1. de store artiklen mapper gerne Ezinearticles.comog Goarticles.com, Ideamarketers.com ZapContent.com
2. mindre niche mappe sites, der er relateret til dit indhold
3. niche ezine og hjemmeside forlag, der har brug for og ønsker kvalitet relateret indhold, som vil tilføje værdi til deres hjemmeside eller e-mail nyhedsbrev publikum

Min konsulentkunder spørge mig mange gange, “Hvad er den bedste måde at finde ezines og websteder, der er de mest læste så min artikel bliver mest eksponering?” Der bør ikke være det første spørgsmål, du spørger dig selv. Ja, du ønsker at finde hjemmesider, der er meget besøgt og ezines, der mest læse men endnu vigtigere, du ønsker at fokusere på at finde hjemmesider og ezine forlag inden for din specifikke niche, der har stærke følelsesmæssige forbindelser til deres publikum.

Du er mest sandsynligt allerede besøge deres hjemmesider eller abonnere på deres ezines. Hvis du ikke kender, der har en stor ezine relateret til din niche, industri, er der masser af ezine mapper som bestezines.com på nettet, der kan guide dig.

Andre strategier omfatter:

-Forskning dine konkurrenter hvor er der artikler udgives?

-Udføre en Google-søgning. Bare skriv i din branche eller artikel emne efterfulgt af ord artikel indsendelse. Thats hvordan jeg hjalp vores klient bog hoppe til #2 spot på NY Times bedste sælgere liste. Jeg har skrevet i Google, “sundhed artiklen indlæg”, “medicinsk artiklen indlæg” og “thyroid dysfunktioner artikel indlæg” og opdagede (blandt mange andre steder) kontaktoplysninger for About.com redaktør en af top 50 steder på nettet i dag. Efter at have modtaget indgivelse, sprængt redaktør en e-mail bog forfremmelse til hendes hele listen, giver Mark Hyman MD 1500 ekstra opt-in abonnenter og meget højere salg på bare en dag.

-Tænk over hvilke organisationer, dit publikum, kan tilhøre. Hvis du er en salg føre ekspert, som vores klient, Mac McIntosh, så chancerne for din målgruppe tilhører en organisation som American Marketing Association er meget, meget højt. Med mere end 200.000 registrerede brugere og mere end 2 millioner besøg vil hvert år fra en bred vifte af indflydelsesrige beslutningstagere, Mac McIntosh snart vil blive offentliggjort artikel om American Marketing Associations hjemmeside give ham med en fremragende mulighed for at oprette forbindelse med marketing Fællesskabet.

Og glem ikke at tjekke websteder for magasiner inden for din niche.Flere og flere publikationer, leder efter frisk, nyt indhold til deres hjemmeside, at drive trafik for at sælge flere trykte magasiner i det lange løb. Denne konstante ajourføring af artikler fundet kun på hjemmesiden og ikke i deres trykte publikationer betyder flere muligheder for forfattere og eksperter. En artikel skrevet af dig offentliggjort på websteder som iværksætter Magazine og Mothering Magazine vil give din virksomhed den enorme mængde af eksponering og troværdighed, den har brug for.

Følg disse strategier og du vil have en god artikel marketing kampagne.