IMG_0020

Den Skywalker trampoliner er garanteret til at opfylde eller overstige ASTM standarder, hvilket gør det til et sikkert køb for dig på grund af den sikkerhed, du får. Garanteret til at være i stand til at samle på bare fem minutter, dette er en trampolin i løbet af en lang weekend rejse til dit barn. Denne version af buksetrold trampolin fra Kangaroo passerer alle sikkerheds-tests for børn og er et klogt valg for dig at købe en til dit barn. Trampolin er udstyret med et håndtag, der kan holdes ved dit barn, mens hoppen. De kan bruge en masse tid på at hoppe op og ned, og samtidig have det sjovt (1). Hertil kommer, at der er en masse fordele til børn, som de udvikler. Den 48-tommers trampolin er perfekt til dit barn, da det er en skum-polstret håndliste til at stabilisere mens hoppen. Dette giver ekstra muligheder, som er nødvendige afhængigt af hvor højt dit barn er.

trampoline-wc

Dette giver dem den nødvendige støtte til at spille sikkert med nok stabilitet og ikke falde ned og forårsage nogen skader på sig selv. Olympus Pro Trampoliner vinde berømmelse, fordi deres tyk ramme giver dem en vægt kapacitet på op til 550 pund, med en 1500 pund tryk rating. Mini-trampolin har en vægt kapacitet på 200 pounds, som er stor, når man tager i betragtning, at det er en foldbar trampolin. Det faktum, at puden, er UV-beskyttet, gør det et godt valg for udendørs brug, da det ikke vil tage nogen skade, når de sættes under solen i længere tid. Søvn højt over jorden i sikker tree-top telte, der vil tilbyde en fantastisk udsigt, samt holde dig sikker fra enhver vilde dyr, som strejfer om!

Det holder dine børn sikkert på trampolin, da det er stift og ekstremt holdbart. Børn under 6 år bør ikke bruge en offentlig rektangulær trampolin på grund af trussel om skade, at deres vækst plader. Nu, som vi vide, hvilken trampolin ville passe bedst til dit barn, er det tid til at vi ser efter noget, der vil være den bedste trampolin til småbørn. Siges at være et af de bedste små trampoliner til børn, den Originale Toy Company har bragt det bedste ud af sig selv her. Dette er en stand-out-funktionen, som de fleste af de trampoliner, der kommer under lignende kategorier tilbyde vægt kapacitet en masse mindre end den Øvre Hoppe Mini Fitness-Trampolin. Vejer kun 16.2 pounds, at det er i stand til at give en vægt kapacitet, der næsten 10 gange flere, som er en stor præstation.

155-pund vægt kapacitet – Kænguru-trampolin har en bedre vægt kapacitet i forhold til andre trampoliner, bedstetrampoliner.dk/ der er egnet til småbørn. T-stik er lavet af rust fri stål, som er med til at forbedre levetiden på din trampolin. Der er i alt 95 fjedre af 7 inches længde hver og alle disse er rust fri. Der er mange review sites og fora på internettet, hvor folk, der har brugt nogle af udstyr udtrykke deres oplevelse og er gode kilder til at vide om de forskellige fitness-udstyr. En vej kan være skabt til at skabe en stor æstetisk i din værftet. Ikke alle er kendte med konceptet af trampoliner, hvor kan vi få det, eller hvordan at bringe bedste af et hus.